Gastouderopvang Pimpeloen

Een dag vol speelplezier

Over mij

PIMPELOEN IS JARIG EN AL 5 JAAR ' THUIS ' IN KINDEROPVANG
Hallo, dit ben ik, Anja. Ik wil graag kennis met je maken. Omgaan met kinderen vind ik het leukste wat er is. Gastouderschap is mij op het lijf geschreven. Heb een rugzak vol kinderopvang ervaring, dat is mooi meegenomen in dit vak. Openheid, affiniteit en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.

Ik heb de opleiding Kinder- en jeugdverzorging ( het huidige SPW diploma) met succes afgerond. Evenals de Gordon cursus (Effectief omgaan met jonge kinderen) Kinder-EHBO, Directie kinderopvang en de opleiding Kindercoach. Ik volg diverse relevante workshops om kennis up to date te houden en omdat het fijn is andere gastouders te ontmoeten.

In 1989 heb ik mijn eigen kinderdagverblijf opgericht. Vanaf 1996 werkte ik bij verschillende kinderopvang organisaties als leidinggevende en pedagogisch medewerker. Dat was een fijne tijd. Heb vele facetten van de kinderopvang leren kennen en daardoor veel geleerd. In 2013 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en daar ben ik tot op de dag van vandaag heel blij mee.

Ik ben een trotse moeder van dochter Nina en zoon Mika. Mijn partner Richard is werkzaam in het ziekenhuis als Spoedeisende Hulp verpleegkundige en avond/nachthoofd. Samen met onze kinderen wonen wij in een gezellig huis in de Sweelinck te Boxmeer.

Samenwerkende partners:

Gastouderbureau Boxmeer  -  GOB  ViaViela (Oppas.nl)  

Ik sta geregistreerd  in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) zodat u recht heeft op belasting teruggave.

                                                                           Oppastijden

Maandag

07:00 - 18:00 uur

Dinsdag

07:00 - 18:00 uur

Woensdag

GESLOTEN

Donderdag

07:00 - 18:00 uur

Vrijdag

07:00 - 18:00 uur